21 Ιουλίου 2010

Που είναι ο εργολάβος... ΟΕΟ;

Στις 8 Ιουλίου 2010 ο δήμαρχος Γαργαλιάνων Σταύρος Καλοφωλιάς διαβεβαίωσε τους παρόδιους ιδιοκτήτες ότι τα χρήματα που δικαιούνται για τις απαλλοτριώσεις, είναι εξασφαλισμένα και πως: «Πλέον δίνεται το "πράσινο φως" στον εργολάβο να ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή του δρόμου». Ο κ. Καλοφωλιάς παρατήρησε ότι ο εργολάβος, όπως τον ενημέρωσε, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει μεταφέρει τα μηχανήματα στην περιοχή, για να ξεκινήσει τις εργασίες....
Από τότε κανένα νεότερο, ενώ στη Βάλτα έφτασαν πληροφορίες πως ο εργολάβος δεν δέχεται να αναλάβει το έργο! Κύριε Δήμαρχε που κολλήσαμε πάλι; Αν και τώρα δεν ξεκινήσει ο δρόμος επίκειται ΠΟΛΕΜΟΣ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά είστε σοβαροί; Σε ένα μήνα αρχίζει η προεκλογική περίοδος τι θα έχουν να τάζουν οι νεοι υποψήφιοι; Ο Καλοφωλιάς αποδειχτηκε ο πιο ανίκανος και ο πιο άχρηστος δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ απο την Τριφυλία όχι μόνο για τα χωριά του δήμου αλλά και για την ίδια του την πόλη. Εσείς τώρα ψάχνετε να σας φτιάξει τον δρόμο;Ενα έργο που έπρεπε να είναι το πρώτο που θα είχε φτιάξει πριν 8 χρόνια ( μαζί με το νερο σε όλο τον δήμο). Θα τον θυμομαστε με τις χειρότερες αναμνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή συμπατριώτες, μην βιάζεστε. Θα γίνει ο δρόμος σας. Πως τον λένε τον κύριο που σας υποσχέθηκε ότι θέλατε να ακούσετε; Σας αξίζουν πάντως συγχαρητήρια για την γα............ υπομονή σας. Φαντάζεστε πόσα ψέματα θα σας έλεγαν αν δεν είχατε και δικό σας άνθρωπο δίπλα στον απερχόμενο "πολεμιστή" δήμαρχο; Είστε τυχεροί και δεν το εκτιμάτε. Τι άλλο θέλετε; Δεν σας αρνήθηκαν ποτέ κανένα δίκαιο αίτημα σας. Δεν κατάλαβα γιατί τόσος θυμός εκ μέρους σας. Συνεχίστε να παρακαλάτε για ότι ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σας έχουν φτιάσει πριν πολλά χρόνια. Η πιο μαύρη οχταετία της πόλης μας φτανει ευτυχώς στο τέλος της. Τι είπε ένας κινέζος; "Ας προσέχαμε..." Αυτούς τους φτύνεις και νομίζουν ότι ψυχαλίζει... Για να δούμε στις εκλογές θα βάλουμε μυαλό ή θα ψηφήσουμε τους εκλεκτούς των 2 κομμάτων; Μήπως δεν νοιαζόμαστε όσο έπρεπε για τον τόπο μας; Ο ωχαδερφισμός μας μας έχει φέρει σε αυτή την κατάντια... ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Valta Trifilias είπε...

Φίλε μου δεν νομίζω ότι η Βάλτα ετυχε καμμίας ιδιαίτερης μεταχείρησης... το αντίθετο μάλιστα! Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος δεν μας πάει γιατί η πλειοψηφία του χωριού δεν τον ψήφισε. Μετά τις τελευταίες εκλογές μας έλεγαν πως αν δείτε δρόμο γράψτε μας... τουλάχιστον θα μπορόυσε να φανεί συνεπής σε αυτούς που τον ψήφισαν... που δεν ήταν και λίγοι.