17 Ιουνίου 2009

Την Κυριακή η γενική συνελευση του Τέλλου Άγρα

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται ο Τέλος Αγρας μετά και την αναβολή της προχθεσινής Γενικής Συνέλευσης που είχε στόχο την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σίγουρα υπάρχει η
δικαιολογία ότι αρκετοί δημότες Γαργαλιάνων είχαν πάει με το Δήμο στην Εδεσσα όπου γίνονταν το περασμένο διήμερο εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Μακεδονομάχου Τέλλου Αγρα. Ομως η ουσία είναι πως η κατάσταση στο σύλλογο των Γαργαλιάνων δεν είναι η καλύτερη και θα γίνει ακόμη χειρότερη αν δεν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στη νέα γενική συνέλευση που ορίστηκε για την προσεχή Κυριακή 14 Ιουνίου. Η είσοδος νέων μελών στο συμβούλιο κρίνεται απαραίτητη και γι' αυτό το σκοπό χθες το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία καλεί το φίλαθλο κόσμο των Γαργαλιάνων να συμμετέχει στην τρίτη κατά σειρά γ.σ. Αν ούτε την Κυριακή υπάρξει ενδιαφέρον και δεν βγει νέα διοίκηση, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Τέλου Αγρα έχει ως εξής: "Το απερχόμενο Δ.Σ. του Τέλου Αγρα και ο πρόεδρός του Κώστας Κατρίτσης μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Ιουνίου, καλούν το φίλαθλο κόσμο των Γαργαλιάνων να συμμετάσχει μαζικά στην επόμενη και κρίσιμη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 8.30 στη βιβλιοθήκη της πόλης. Πρέπει οι φίλαθλοι της πόλης και όσοι αγαπούν τον Τέλο Αγρα να το αποδείξουν έμπρακτα με την παρουσία τους. Η ιστορία της ομάδας αλλά και η πορεία της τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την φετινή άριστη, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, παρουσία της επιβάλλουν όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα να κάνουμε το χρέος μας. Η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη μας, δεν δημιουργεί σε κανέναν δυσβάσταχτες υποχρεώσεις και θα διαμορφώσει τις προϋποθέσεις επιτυχίας των στόχων, που ίδια η Γενική Συνέλευση θα βάλει για την παραμονή της ομάδος στα πρωταθλήματα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα παιδιά της πόλης μας χρειάζονται τον αθλητισμό. Στην ομάδα λειτουργούν τμήματα παιδικά και προπαιδικά που στόχο έχουν να πάρουν τα παιδιά από κάθε επιζήμια ενασχόληση και να τα οδηγήσουν στον αθλητισμό. Καλούμε όσους, για τον οποιοδήποτε λόγο, δικαιολογημένο ή όχι, απείχαν από την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων να πλαισιώσουν την ομάδα και να μετέχουν εφόσον το επιθυμούν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ή να δώσουν με την παρουσία τους δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια της προσπάθειας και του στόχου που θα τεθεί από όλους μας. Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα είναι παρόν και θα στηρίξει την προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εφόσον ο κόσμος της πόλης μας δείξει το ενδιαφέρον του".

Πηγή: trifyliakanea