29 Νοεμβρίου 2011

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της δράσης 1.1 «βιολογική γεωργία»

Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» που αφορά διετή παράταση των σε ισχύ συμβάσεων. Δικαιούχοι της συγκεκριμένης δράσης είναι όσοι είναι ήδη ενταγμένοι στο πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας και έχουν αγροτεμάχια στα οποία δεν έχει λήξει η περίοδος δέσμευσης και τηρούν τις συμβατικές υποχρεώσεις τους μέχρι και την 18η Νοεμβρίου 2011.
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι από 29/11/2011 έως 23/12/2011 αλλά ορίζονται επιμέρους περίοδοι ανάλογα με τον ΑΦΜ του αιτούντος.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων ή στις αντίστοιχες ΕΑΣ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Δεληγιάννη 9 Τρίπολη, τηλ.: 27102226967) και στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Επίσης ανακοινώνεται ότι αναμένεται, εντός του πρώτου 15νθημέρου του Δεκεμβρίου, η δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη νέων δικαιούχων στην δράση 1.1 της «Βιολογικής Γεωργίας».