24 Μαρτίου 2010

Κυπελλούχος Μεσσηνίας 2010 η Εράνη Φιλιατρών

Για 7η φορά η Εράνη στέφθηκε Κυπελλούχος Μεσσηνίας παραμένοντας στον θρόνο της και αποδεικνύοντας ότι δεν είναι άδικα η πολυνίκης του θεσμού στον νομό Μεσσηνίας. Ο τελικός του κυπέλλου έγινε σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία και η Εράνη επικράτησε εύκολα του αντιπάλου της Τσικλητήρα Πύλου με 4-1 και κατέκτησε για έβδομη φορά το κύπελλο Μεσσηνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Τσικλητήρα Πύλου στο τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας, έγινε για πρώτη φορά.
Σύντομο Φίλμ του Αγώνα:
Παρ’ ότι ο Τσικλητήρας είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα η Εράνη πήρε προβάδισμα στο 27’ με κεφαλιά του Διονύση Ψάρρη (σέντρα Παναγιώτη Σπυρόπουλου). Στο 61’ ισοφάρισε ο Μιχάλης Μπενέτος, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χρήστος Χαριάτης ξανάδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Πατρίκ Ενγκεμά. Ο ίδιος σημείωσε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 76’ «κλειδώνοντας» τη νίκη-τίτλο, ενώ στο 79’ ο νεαρός Νίκος Κόλλιας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Τα κύπελλα που έχουν κατακτηθεί:
Εράνη: 7 Κύπελλα, Μιλτιάδης: 4 κύπελλα, Πάμισος Μεσσήνης: 3 κύπελλα, Απόλλων Καλαμάτας: 2 Κύπελλα, Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων: 2 Κύπελλα, Αστέρας Αρφαρών: 2 Κύπελλα, Α.Ο. Μεσσήνης: 2 Κύπελλα, Μεσσηνιακός Γ.Σ.: 1 Κύπελλο, Αναγέννηση Παραλίας: 1 Κύπελλο, Απόλλων Πεταλιδίου: 1 Κύπελλο

Πηγή: eranifiliatron