20 Απριλίου 2009

Γιατί Κύριοι Δήμαρχοι παίζετε παιχνίδια στην πλάτη μας;

Σάββατο πρωί στη συνέλευση των κατοίκων της Βάλτας οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαργαλιάνων δήλωναν πως ο Δήμαρχος Φιλιατρών προχώρησε στην επιλογή της θέσης Καστράκι, για την τοποθέτηση του μπαλοποιητή της Τριφυλίας, χωρίς συνεννόηση με τον δήμο Γαργαλιάνων και ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα καταψηφίσει την πρόταση αυτή χωρίς όμως να μπορεί να εμποδίσει το έργο αφού το σημείο βρίσκεται στα όρια του Δήμου Φιλιατρών. Πριν λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό Best της Καλαμάτας ο Δήμαρχος Φιλιατρών δήλωσε πως υπάρχει συμφωνία του με τον Δήμαρχο Γαργαλιάνων, με τον Περιφερειάρχη και τον Δασάρχη. Πού βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα; Κύριε Δήμαρχε Γαργαλιάνων τι έχετε να δηλώσετε για το θέμα; Αυτή την ανάπτυξη ονειρεύονται οι κάτοικοι της Βάλτας για τον τόπο τους; Δηλαδή τι πρέπει να γίνει. Να μας αγοράσει ο Κος Κωνσταντακόπουλος για να αποκτήσουμε δρόμους και πλακόστρωτα; Δήμος Γαργαλιάνων καλώς ή κακώς δεν είναι μόνο η πόλη σας, το Μουζάκι και ο Μάραθος…. είναι και η Βάλτα. Κύριε Δήμαρχε Φιλιατρών με ποια κριτήρια καταλήξατε σε αυτή την επιλογή; Δεν υπάρχουν άλλα σημεία στην περιοχή για να γίνει κάτι τέτοιο; Γείτονες κάτοικοι των Φιλιατρών ποια η αντίδραση σας;

5 σχόλια:

FILIATRANEWS είπε...

Πολυ φοβάμαι αγαπητέ φίλε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που λες και πιθανόν ο πρόεδρος του χωριού, σας δούλεψαν ψιλό γαζί την Μεγάλη εβδομάδα για να σας κάνουν να σας βγούν ξινές οι γιορτές.

Αυτούς τους Δημοτικούς συμβούλους επιλέξατε ως εκπροσώπους σας.
Να λένε ψέματα και να σας πουλάνε παραμύθια της χαλιμάς.

Και κάτι ακόμα αγαπητέ φίλε.
Παραλείπεις να πεις ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι που σας αναστάτωσαν με τα αισχρά ψέματα τους.
Δεν έχουν ονόματα?????
Ανέχεστε να σας δουλεύουν ψιλό γαζί???
Αν ναι μαγκιά σας.

Εγω μίλησα με τον Δήμαρχο Φιλιατρών και μου παραχώρησε συνέντευξη για το θέμα την οποία θα αναρτήσω το μεσημέρι μετά το σχετικό μοντάζ για να ακούσετε από επίσημα χείλη την διάψευση.

Κάποιοι δεν είχαν τι να κάνουν τις Άγιες μέρες των παθών του Χριστού και είπαν να δώσουν παράσταση. ΜΟΝΟ που ήταν τόσο κακοπαιγμένη που μόνο ντομάτες και κλούβια αβγά θα έπρεπε να τους πετάξετε.

Υπομονή και το μεσημέρι επισκευθείτε το blog Φιλιατρά News και ακούστε επίσημα τι δήλωσε ο Κος Ξύγκας για το θέμα.

Χαράλαμπος είπε...

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο.
Πρέπει να εμποδίσεται την εγκατάσταση του μπαλλοποιητή σε σημείο που θα επιβαρύνη την ζωή σας.Ας αναζητηθούν άλλες τοποθεσίες εγκατάστασης.
Πρέπει να αποφασίζουμε με βάση την λογική και να μην θέλουμε για τους άλλους αυτό το οποίο δεν θα θέλαμε για μας.

Χαράλαμπος είπε...

Με βάση αυτά που αναφέρει ο Φιλιατρά news ίσως χρειάζεται ψάξιμο για τον ρόλο ορισμένων στην περιοχή σας...
Λέω...μήπως ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα; πιθανολογώ..

FILIATRANEWS είπε...

Απάντηση του Δημάρχου Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα σχετικά με το θέμα του μπαλοποιητή.Το τι θα κάνετε με τους συμβούλους που δεν είχαν τίποτα να κάνουν μεγαλοβδομαδιάτικα απο το να αναστατώσουν ολόκληρο χωριό, είναι καθαρά δικό σας θέμα.
Ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας έσωσε τις απαντήσεις του.

Και ευχαριστώ πολύ για την "δημοσιογραφική" επιτυχία που μου χαρίσατε.
Για άλλη μια φορά το Φιλιατρά Νews απέδειξε ότι είναι το πλέον έγκυρο blog της Μεσσηνίας.

Valta Trifilias είπε...

η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και οι δυο Δημαρχοι καταφεραν να μας την φερουν ριχνοντας αδεια να πιασουν γεματα... οπως λεει και ο Χαραλαμπος. στο τελος θα πουμε και ευχαριστω που δεν θα γινει η εγκατασταση στο Καστρακι αλλα σε αλλο σημειο της Βαλτας. οσο για τα ονοματα διαβασε το κειμενο...